1.-2.11.2014 Judoleiri Kaustinen

11.11.2014

Tervehdys judoaktiivit

 

Kaustisen Pohjan-Veikot on järjestämässä judoleiriä marraskuun ensimmäiseksi viikonlopuksi (Lappajärvellä ei ole syysleiriä). Tämä tässä vaiheessa ns. ennakkotietona kaikille lähialueen judoaktiiveille.

 

Tarkempi leirikutsu tulee eetteriin vasta viikkoa ennen leiriä. Leirin yleisten treenien vetäjäksi on lupautunut Tuomas Narva 2d. Oulun judokerhosta. Paikalla on myös LS Tehotiimin valmentajat Matti Hautoniemi sekä Mika Nurmi, Nurmi on lupautunut vetämään junioriharjoitukset. 

 

Leiri pidetään KP-V kotisalilla, jossa on käytettävissä 144 neliötä tatamia. Ilmoittaisitteko ystävällisesti seuroistanne (kootusti) minkä verran porukkaa on mahdollisesti tulossa... Esim. Pari -kolme aikuista ja henkilöautollinen junnuja / Ähtärin Jushinkan.

 

Leirillä tatamimajoitus on mahdollinen. Yöpyä voi myös paikallisissa yöpymispakkoissa, esim. Terveyskylä Kansanlääkintäkeskuksessa. Sunnuntain aamiaisesta tulen kysymään tarjouksen em. paikasta. Jos lauantai päivällisestä ja sunnuntain lounaasta on kiinnostuneita, voin selvittää myös tältä osin hintoja em. paikasta.

 

Kustannuksiltaan leiri noudattelee entisten alueleirien hintatasoa.

 

Tietoa saa levittää.

 

Yt.

Antti Kola 2d.

Kaustisen Pohjan-Veikot

PJ / KP-V Judo

0505600375

veikot.judo@kaustinen.fi

Liitteet